Elever spillede billard

Eleverne lærte hurtigt billardreglerne, da de besøgte Næstved Billard Klub. Privat foto

Herlufmagle: Hindholm Privatskole var med et af sine valgfags hold ude og spille billard i Næstved Billard Klub.

20 elever var med til at spille billard, og de blev inddelt i puljer.

Alle elever nåede at spille to kampe, og der blev grinet af både de heldige men også af de uheldige stød, som blev lavet undervejs.

Eleverne lærte hurtigt reglerne, og mange fandt ud af, i hvilke vinkler baller skulle løbe for at give points.

Det var gratis for Hindholm Privatskole at besøge billardklubben, da Næstved Billard Klub i de fleste tilfælde gerne vil stille sig til rådighed for kommunens skoleklasser.

Hvis man har lyst til at høre nærmere om muligheden for, at en skoleklasse kan komme ud og spille billard, kan ungdomsleder Mick Jørgensen kontaktes på telefon 22 30 66 77 eller ved at sende en mail på Mickj79@gmail.com .