Position
Billard kø

Velkommen til Næstved Billard Klub

Billard er en sport for alle uanset køn og alder. Det er en sport, hvor alle kan spille mod alle.

Allerede efter få kampe får man beregnet sit gennemsnit.

Ud fra sit gennemsnit får man så beregnet, den handicap distance man skal spille til.

Så om man er nybegynder eller rutineret, betyder ikke noget, når man spiller til hver sin distance.

Vi har hold med lige fra laveste række til Elite Division, vi spiller hold og individuelt.

Ønsker du at komme ind og prøve dette fantastiske spil?

Så er du velkommen til at kigge indenfor i klubbens lokaler.

Tirsdag og torsdag er der altid åbent i tiden 9 – 12.

Mandag og tirsdag er der næsten altid åbent fra kl. 18.

Ud over de for ovennævnte tider, aftaler andre at mødes til en gang træning eller selvtræning.

Kvarter
  • Næstved Billard Klub er en nøgleklub, dvs. der er ingen faste åbningstider.
  •
  • Medlemmer som har fået en nøgle kan benytte klubbens faciliteter, når de har tid og lyst.
  •
  • Der spilles eksterne og interne turneringer i både kegler og 3-bande carambole.
  •
  • Træning og spil på hverdage aftales indbyrdes af spillerne selv.
  •
  • Tirsdag og torsdag kl. 9 – 12 trænes der stort set hele året. Alle er velkommen til at kigge indenfor og prøve at spille.
  •
  • Der kan købes øl og sodavand.
  •
  • Der må ikke drikkes øl og spiritus i spillelokalet, når der spilles turneringskampe og ved ungdomstræning.
Klik på kortet og læg din rute