Info

Næstved billard klub er en forening med et medlems antal, som p.t. er på ca. 50 medlemmer, fordelt på både ældre og yngre spillere.

Men vi har plads til endnu flere.

Klubben råder over 4 kegleborde og 2 caramboleborde.

Klubbens formål er at skabe rammer for billardspil, således at sporten kan dyrkes i den rigtige ånd.

Billard er en idræt som også i Danmark dyrkes på et meget højt plan og så er det en hyggelig og sund fritidsbeskæftigelse. Derfor skal der være plads til, at man i NBK kan dyrke sin billard på den måde, hver enkelt ønsker det uanset ambitionsniveau.

Vi har spillere på eliteniveau og ned igennem rækkerne. Der er også spillere, som kun kommer engang i mellem for at få et hyggespil, så her er plads til alle.

Hvis der er noget omkring vores hjemmeside, som du ikke umiddelbart har kunnet finde, er du velkommen til at skrive en meddelelse til klubben.

Du finder e-mail adresser under menuen kontaktpersoner.

Så vil vi hurtigst muligt besvare dine eventuelle spørgsmål.

Rigtig god fornøjelse

Bord 4