Mesterskab og pokaler til Næstved Billard Klub

af Mick Jørgensen

Jonas Søndergaard havde hjemmebane i regionsfinalen i 5-kegler klasse A.
Jonas vandt alle sine 4 kampe og blev derfor en sikker vinder af guldmedaljen. Jonas kan roligt skrue op for antallet af træningstimer, for han er sikret en plads i landsfinalen. Det er endnu uvist om han får fordel af hjemmebane.

Nikolaj Nielsen, Victor Nielsen, Mads Larsen, Teis Kofoed og Malthe Dahlberg deltog i ungdoms cup i keglebillard på hjemmebane.
Nikolaj og Victor viste store fremskridt men kom dog ikke til kvartfinalen. Victor var dog kun 16 point fra at nå kvartfinalen.
Mads og Malthe var stensikre i kvartfinalen og Teis kom med det yderste af neglene til kvartfinalen. Teis skulle her møde Mads og det blev et drama. De spillede uafgjort og måtte ud i omkamp, hvor Mads vandt knebent. Mads tabte desværre semifinalen men fik en pokal for sin 4. Plads.
Malthe vandt lidt usikkert sin kvartfinale. Men i semifinalen skruede han op for niveauet og vandt sikkert.
I finalen skulle han møde Niklas Kendra som også havde spillet flot i sin semifinale, så der var lagt op til en flot finale.
Niklas kæmpede bravt, men kunne ikke stille noget op da Malthe spillede sin flotteste kamp nogensinde og vandt finalen og en flot pokal.
Malthe er dermed klar til landsfinalen sammen med klubkammeraten Teis.

1. Division keglebillard.

Næstveds hold vand 6-2 ude mod Greve.
Brian Pedersen fik hul på bylden med en flot kamp i kun 8 indgange til 700 point.
Mick Jørgensen og Søren Sørensen vandt sikkert. Peter Ring kunne ikke få det til at rulle på det grønne klæde og tabte sin kamp.