En god periode for Næstved billard klub

af Mick Jørgensen

For 4. år i træk er der en junior spiller fra Næstved Billard Klub, der er udtaget til Europamesterskaberne.   Jonas Søndergaard er udtaget til at skulle spille individuelt 5-kegler for U21 spillere. Jonas skal også spille med på Danmarks hold 1 i Biathlon, hvor Jonas skal danne hold med Lukas Mortensen fra Aarhus. Og Jonas er gået i gang med træningen frem mod stævnet der afvikles i Påsken i Belgien.

3. division keglebillard. Næstved kunne på hjemmebane sikre sig oprykning til 2. division ved at slå Maribo. Michael Sølberg, Troels Philippsen, Erik Morèn og Steen Malmberg viste stor rutine og vandt sikkert 8-0 og er oveni oprykningen også klar til regionsfinalen, hvor de 4 spillere skal dyste om medaljer.

Ungdoms cup keglebillard. Teis Kofoed, Malthe Dahlberg og Mads Larsen var i Greve Billard Klub og spille d. 6. cup i sæsonen. Malthe kom ikke videre fra pulje spillet og kunne se at Teis og Mads spille mod hinanden i kvartfinalen. Her var Mads den stærkeste og kom helt frem til finalen, hvor han måtte se sig slået. Mads kunne derfor tage hjem med en pokal.   Næstved Billard Klub har afholdt klubmesterskab for ungdomsspillere. Og her vandt Victor Nielsen 1. pladsen og en stor pokal. Nikolaj Nielsen fik en flot 2. plads og Malthe Dahlberg tog sig af 3. pladsen.

Senior cup keglebillard. Kenneth Andersen var en tur i Sorø og her gik det rigtig godt. Kenneth havde storspillet fremme og med en flot serie på over 300 point kunne han tage hjem med en flot 4. plads    Billedet med de unge fra klubmesterskabet er fra venstre: Malthe Dahlberg, Teis Kofoed, Nikolaj Nielsen, Mads Larsen, Victor Nielsen, og Christian Larsen. Forrest er det Jonas Søndergaard.


Facebookmail