Indlæg fra formand Mick

Næstved spillere klare sig godt.

Næstved billard klub har tilmeldt et hold i serie 3 med 4 spillere der ikke har spillet turneringsbillard før.
Holdet fik en nervøs start med et nederlag. Men efter den første kamp har de fundet melodien. Det er blevet til to uafgjorte og en sejr. Og ved hjemmekampen mod Ringsted fik holdet igen et uafgjort resultat da Teis Kofoed og Kim Thomsen vandt deres kampe.
Så gjorde det knap så meget at Heidi Lauridsen og Marianne Thomsen måtte bøje sig mod to velspillende modstandere.
Teis afløste i dag den faste spiller Mette Sønderstgård.

2. Division var på en svær udebane i bk højen og måtte se sig slået for første gang i år.

Serie 1 var på besøg i Korsør hvor de fik en sejr på 6-2. Og da holdet i de 4 foregående kampe har fået uafgjort er holdet stadig med i topstriden.

Individuelt kegler kl. a
Kenneth Andersen var i Vordingborg borg og spille kegler klasse a, men intet ville lykkes for Næstved spilleren og Kenneth blev nr. 3 og kom ikke videre til 2. Runde
Klubkammeraten Jeppe Kjølby satte personlig rekord med 120 i snit i en kamp og total snit på 66,66 for runden.
Det flotte resultat giver Jeppe hjemmebanefordel i næste runde der afvikles i slutningen af november.

Mick jørgensen
Formand Næstved billard klub
Tlf 2230 6677

På billedet af serie 3 holdet ses fra venstre. Teis, Heidi, Marianne og Kim.
Facebookmail