Nye landsmestre i Næstved billard klub

af Mick Jørgensen

Ungdom keglebillard individuelt.
Teis Kofoed og Malthe Dahlberg havde spillet sig frem til landsfinalen på hjemmebane. Og den fordel udnyttede de to drenge til fulde, da Teis vandt en flot sølvmedalje og Malthe vandt guldmedaljen og titlen som ny landsmester.

International 5-kegler senior klasse A.
Jonas Søndergaard var med i seniorernes turnering og havde hjemmebane i landsfinalen.
I den første kamp tabte Jonas knebent og skulle vinde den sidste kamp 2-0 i sæt for at vinde guld.
Jonas viste det største overskud og spillede en fejlfri kamp og vandt stensikkert 2-0 og kunne derved blive hyldet som landsmester.

Senior kegler klasse D.
Her havde Malthe Dahlberg spillet sig helt frem til semifinalen, som skulle afvikles i Næstved billard klub. Og her viste den unge Næstved spiller sit store talent og vandt alle sine tre kampe og med et flot gennemsnit på 15,00 og derved fordel af hjemmebane i regionsfinalen, der spilles d. 7. Marts

3. Division keglebillard.
Næstved Billard Klubs 2. hold har fået en en lidt bumlende start på sæsonen men med en sejr på 5-3 over Sakskøbing, som også var tophold, er der lagt afstand til nr. 2 i rækken.
Så Michael Sølberg, Steen Malmberg, Erik Morèn og Troels Philippson kan med en sejr om 14 dage over Maribo fejre oprykning til 2. Division.

Fra venstre: Cian fra Bristol Odense, Malthe Dahlberg og Teis Kofoed fra Næstved Billard Klub.

Fra venstre Kim fra Ikast, Jonas fra Næstved og Bjarne fra Ans.

Facebookmail